ברווז אדום: תמונה, תיאור, אזור

חדשות וחברה
טוען ...

משפחת הברווזים היא די רחבה, מאוחדתיותר מ 100 מינים. טדורנה זה, צחראש לבן, בסירת ברווז, באיקל Teal, צהבהב, מולארד, גורף צבעוניים, Merganser הברזילאי, ברווז Muscovy, pochard ואחרים.

המאמר יספר יותר על המגוון העדכני ביותר של משפחה ברווז.

תיאור

ברווז אדום-ראש

הברווז האדום הוא ברווז שמשקלומגיע 1400 גרם. לציפור יש גוף דחוס, קצת דחוק מהצד. במהלך הטיסה, הוא מרים את כפותיו כלפי מעלה, בגלל מה שהוא לוקח צורה מעוקל שלו. גודל הראש שווה לגודל המקור. על פי הצבע, הוא אדום חום עם ברק סגול בזכר (drake), בעוד ברווז יש ראש של צבע אדום. מוטת כנפיים הוא 0.6-0.8 מטרים. ברווז ברווז אדום הוא גדול יותר מאשר הנקבה. יש לה נוצות מעניינות משלה. הגב והחזה אפור כהה, יכול להיות חום. השד והבטן בצבע אפור בהיר. צבע המקור מאפור הופך לכחול מלוכלך. הכפות של שני המינים הן מסיביות, בצבע אפור. על הדראקה יש חזה עם כתפיים שחורות, גב אפור, צדדים, כמו נקבים באדווה רוחבית. המקור, בניגוד לנקבה, הוא כחול חיוור, מהחושך מעל.

הרגלים

דרק ברווז אדום

צוללן אדום הוא צולל מעולה,שקוע במים למשך 30-40 שניות. הציפור שותקת. לנקבה יש קול צרוד, בעיקר היא צועקת בזמן הטיסה. את drake במהלך הנוכחי מדי פעם מפיק צליל דומה למשרוקית.

הצוללן האדמוני, שהתצלום שלו מופיע במאמר, בקושי ממריא, אבל טס במהירות. כנפיו משמיעות קול חד בשבץ. הוא מוביל חיים ניידים, שרובם הוא מבלה על המים.

נציגים של מין זה יכול לחיות עד 20 שנים,אבל משך החיים הממוצע שלהם הוא הרבה פחות. באופן כללי, Centnarians הם ציפורים בשבי, שם הם טיפלו, נרפא והאכילה כראוי.

צלילה אדומה: בית גידול

תמונה ברווז אדום

היכן חיים הציפורים? בתחילה היו הצלילות מיושבות באזור הערבה והערבה, אך בהדרגה התרחב בית הגידול, והציפורים התיישבו על האגמים החמים של אירופה, הממוקמים בצפון ובמערב. זאת בשל זמינות מים נמוכה של מקומות התיישבות רגילים עקב שינויים טבעיים והופעת אגמים הנוחים לריבוי בערים התעשייתיות באירופה.

שטח ההתיישבות (אזור הקינון) הוא דיהוא נרחב: הוא משתרע מבריטניה ועד באיקל, מהים הכספי והים השחור ועד לאמו דאריה ולסמיךצ'יה האגדי. יישובי הגבול הדרומי של הצלילה הם אזורים של ביצות מלח נטולות מים. בארצות הברית ובקנדה ניתן למצוא אותו באגמים הצפוניים (Athabasca, Buffalo, Manitoba), ממזרח בדלתא נברסקה ובאזורים ההרריים של סיירה נבאדה שבמערב היבשת. באפריקה, ציפורים אלה מתגוררות בדרום לאזור קייפ ורדה, וגם בחצי האי ערב.

חורף פושארד מבלה על הבלטי,הים הצפוני, הים השחור, הים התיכון וחופי הים הכספי, וכן על האיים היפנים, על חופי סוריה ועיראק, באזורי החוף של איראן ופקיסטן ובצפון הודו.

שפיכה היא תקופה חשובה בחיים

בשלב מסוים נשלחות דרקיות לצלילהלחקירה קצרת טווח. מדי שנה הם טסים לאותו מקום, שם הם מתאספים בלהקות גדולות. השילוח מתרחש בעיקר בערבות היער. בפעם הראשונה שהם נשירים בקיץ - זה פריקה של הלבוש נישואין, שוב - בסתיו - לפני המשחקים הנישואין החדשים. ברווזים צעירים הראשון מולה בספטמבר ולאחר מכן לשנות לחלוטין את הנוצות שלהם.

הנקבה עוברת תקופה של חבטות על הקן, ואם אין לה בובה, היא מתמזגת עם הזכרים.

נתיבי צלילה נודדים

תיאור של פושארד אדום

צלילה היא נודדת ו בישיבה. האחרונים מתגוררים אך ורק באיים של בריטניה. הנה צוללנים מנורבגיה, מצפון גרמניה, מן המדינות הבלטיות ומצפון רוסיה גם לטוס בחורף. במקום הקינון הם נשלחים בזוגות לאחר הקרח נעלם מן המאגרים.

על אגמי קוקטאב (צפון קזחסטן)אגמים באזור Kurgan הולך להשליך חלק קטן של הציפורים של אוראל, סיביר המערבית מחוז חנטי-מנסיסק. רוב הדראקים המצלצלים שם טסים אל הים התיכון, שם הם נרדמים. הם עוברים על פני ההרים של דרום אוראל, השפלות של דון ודרום אוקראינה. חלק קטן מהם נשאר על חוף הים השחור. כמה לטוס אל הים הכספי.

אחרי החורף הבריטי במארס, הגיע הזמןטיסה, המתבצעת לפני סוף אפריל. האזורים הצפוניים של ציפורי הים השחור מתחילים לצאת בתחילת אפריל. Adjara לעזוב בסוף מרץ. מעיראק לטוס במרץ. הצלילה מגיעה לאתרים קינון מאוחר. על הוולגה התיכונה, זה מופיע בשנות העשרים של אפריל, אבל עד סוף מאי אתה עדיין יכול לראות להקות קטנות של ציפורים נודדות. בסוף אפריל, אתה יכול לראות את המעבר מסיבי של ציפורים אלה דרך Tatarstan.

צלילה אדומת ראש, חורף על האיים היפנים, יוצאת בסוף אפריל. הראשון לטוס משם הם drakes, לאחר שבועיים הנקבות ציפורים צעירות לעוף.

קינון

באזור הבוכנה האדומה

צולל צלילה אוהב על אגמים עמוקים של taiga,ערבה יער, שם מספר רב של קנים, ובשטח הפתוח. באזור הקינון עופות עפים בלהקות קטנות, כמעט נוגעים במים. ובכן להתקיים עם סוגים אחרים של ברווזים, לא להתחרות בהם במונחים של ייצור של הזנה, כפי שהם להאכיל בעיקר בלילה. כאשר הם מתרבים, הם מעדיפים תפריט ירקות. במהלך הטיסות ובחורף מתאחדות הציפורים בלהקות ענק.

שיטה נפוצה של מיקום הקינוןמחוברת לגבעולי דגני המים. הבסיס הוא מחית ריד או cattail, שבו העומק הממוצע הוא עשה. ואז הצלילה האדומה, המתוארת למעלה, מסמנת אותה עם נוצה שנקטפה מן השד ומסגרת אותה עם גליל למטה בצורת גליל. מבנה צף זה מחובר היטב ומבוסס על מים הודות לגבעולים ולשורשים של צמחי מים. קן נוסף נבנה על הבליטות והגבעות המכוסות בגרגר, על החוף, לא הרחק מהמים. הוא עשוי מעלווה של צמחים החוף, בקוטר הוא 30 ס"מ, גובהו 25 ס"מ.

אספקת חשמל

במקומות האכלה להם מאגרים, באשר הרבה צמחייה ימית, לפעמים לא גדול למדי. הם גם לא נמנעים מאגמי מלח שיש להם מזון. האכלה של צוללנים, הן ירקות והן בעלי חיים (זחלים, יתושים, אמצעיים, ראשנים וכו ') התזונה משתנה עם העונה. במעבר - באביב ובסתיו - מזון ירקות, ובחורף ובקיץ - בעלי חיים.

רפרודוקציה

הספר האדום של פוכארד

איך מזדקן פוצ'רוט אדום? הנקבה מגיעה לגיל ההתבגרות לאחר שנת החיים הראשונה (לפעמים השנייה), הדראקה מתבגרת בשנה השנייה. משחקי נישואין נערכים באתרי הקינון. כמה דרקונים מטפלים בדרך כלל בנשית אחת, שהם מקיפים על המים ומראים ריקודים, משליכים את ראשיהם גבוה ומשמיעים קולות שריקה. לנקבה יש זכות לבחור בן זוג. אתו, היא מזדווגת, עושה קן ומביצה ביצים. בחודש אפריל - מאי, ברווזים מתחילים ליצור מצמדים. בכמה קנים יכולים להיות ביצים של שתיים או שלוש נקבות, כמו כמה אמהות לא זהירות להקיא את הביצים שלהם בקנים של השכנים. לפעמים המצמד נפל מסיבה לא ידועה, ואז הנקבה מטילה ביצים במקום חדש. בהנחת צלילה - מ 8 עד 12 ביצים, צבעם הוא כחול ירקרק. הנקבה מדגרת את הביצים במשך כ -25 ימים.

צאצאים לצלול

נקבה אדומת שיער

אפרוחים מראים שוקל בין 40 ל 50 גרם ונמצאים בקן עד לייבוש. דרקים לא לוקחים חלק בטיפול בברווזים, הם לא מתקרבים לקן. בהתחלה הם נמצאים בקרבת מקום. הם מזינים עם נקבות, ואז נאספים בלהקות קטנות. השארת הקן, ברווז מכסה את האפרוחים למטה.

ברווזונים ביום השלישי כבר לצלול טוב ויכוללתפוס באגים. למטה אפרוחים בקע הוא עבה מאוד. ביום השני, הם באופן עצמאי לקבל מזון משלהם, ניקוב חרקים וזרעי צמחים, צלילה. אפרוחים חודשיים הם כבר מנוצה לחלוטין, בני חודשיים מסוגלים לעוף. נסטלינגס מתאספות בלהקות, שומרות על קנים וסידורים. בסכנה, נקראים ברווזונים.

בתחילת אוגוסט, הם עוזבים את הקנים שלהם, עובר על חיי נוודים.

אדם אכפת

איך שומרים על הפרדס האדום? הספר האדום של רוסיה מכיל תיעוד של ציפור זו בשל העובדה כי מספר זה מינים ירד מ 60 ל 10-15000. זאת בשל ההתפתחות האינטנסיבית של השטחים שבהם צלילה, שהיא ציפור משחק, מתיישב.

טוען ...
טוען ...